Durf jij het aan?

Achter slot en grendel in een kamer vol schatkisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Niet alleen, samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it! Meer info 

Speelbos EscapeRoomParty

Je verjaardag vier je samen met vriendjes en vriendinnetjes en een volwassen begeleider achter slot en grendel in een kamer vol kisten gevuld met puzzels en breinbrekers. Wanneer de deur in het slot valt begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Niet jarig wel de EscapeRoom spelen?

Het is ook mogelijk om de Speelbos Joure EscapeRoom te boeken en te spelen met vrienden en vriendinnen zonder dat je jarig bent. Bijvoorbeeld op een studiedag, in het weekend, tijdens de schoolvakanties of gewoon wanneer je zin hebt. Kies hieronder een datum en op de vervolgpagina geef je dit eenvoudig aan.

Algemene Escaperoom Informatie

Speelduur ca. 45-60 minuten. Max. 8 kinderen* en min. 5 spelers. 1 Volwassen begeleider is verplicht ivm veiligheid. Toegang tot Speelbos Joure is gratis voor spelers en 2 volwassen begeleiders en inclusief onbeperkt spelen. Alle spelers krijgen een EscapeRoom Diploma. 

*Er mogen maximaal 8 kinderen en 2 volwassenen in de EscapeRoom in verband met veiligheidseisen. 9 kinderen en 1 volwassene is helaas niet toegestaan.

  • De Escaperoom is alleen beschikbaar in het Nederlands
  • The Escaperoom is only available in Dutch
  • Entfliehen Sie das Escaperoom nur in Niederländisch ist
Vandaag kan er niets geboekt worden